producten

Bekijk Onze Producten!

AL onze isolatiemantels zijn maatwerkproducten en worden met de grootste nauwkeurigheid opgemeten. Bij ons eerste bezoek gaan we na aan welke eigenschappen het eindproduct moet voldoen. Onze kennis van weefsels en isolatie speelt hierbij een cruciale rol.

HVAC

isolatiemantels

Industrie

isolatiecovers

Maatwerk

industrieel naaiwerk

Onze Producten

Onze standaard isolatiemantels voor HVAC bestaan uit een binnen-en buitendoek van gesiliconeerd glasweefsel, zijn gevuld met glaswol en voorzien van riemen en gespen die het monteren en demonteren eenvoudig maken. Ze zijn bestand tegen temperaturen tot 200°C en worden gebruikt rond afsluiters, filters, pompen, flenzen, vuil-& luchtafscheiders, warmtewisselaars, etc... waar regelmatige controle op lekkages vereist is.

Voor industriele toepassingen worden onze grondstoffen aangepast aan de eigenschappen van de installatie. Daarbij kunnen we voor elk probleem een passende oplossing aanbieden met een ruime keuze aan technische weefsels en industriele isolatieproducten. Deze grondstoffen worden gebruikt bij apparaten met oppervlakte-of werkingstemperaturen tussen 200°C en 1000°C zoals stoom & condens, thermische olie en uitlaatgassen.

INSULUX is koploper wat betreft het fijne industrieel maatwerk. Geen enkele vorm, groot of klein, vormt een probleem en aanzien we als een uitdaging.

Toepassingen

We produceren demontabele isolatiemantels voor verschillende toepassingen en voor de meest uiteenlopende soorten toestellen: